Pizzasnegle
25 g gær
3 dl vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
100 g (1  2/3dl) durumhvedemel
Ca. 380 g italiensk pizzamel
eller alm. hvedemel.
Gær udrøres i lunkent vand
Sukker, salt, olivenolie og durummel tilsættes.
Lad stå tildækket 10 min. til det bobler- tilsæt så melet.
Ælt dejen til den er meget smidig og stil til hævning et lunt sted 1 time.
Rul dejen ud til ca 30x35 cm.
Smør tomatpuré på og drys med skinke, ost og oregano.
Rul sammen som en roulade og skær ud i ca. 20 skiver.
Læg på bageplade med bagepapir og lad efterhæve ca. 10 min.
Pensl med olie.
Bag ved 225 grader i ca 15 min på midterste ovnribbe.

 

Fyld:

1 dl tomatpuré
100 g kogt skinke i strimler
100 g revet mild ost fx pizzaost
1 spsk oregano
olie til pensling